Monday, 11 February 2013

syg isteri tinggal2 kan..syg kucing, panjat tembok umah sebelah...kikiki



Bismillah....

Baru lepas jatuh tergolek dokk mcm nangka busuk kat blakang rumah...kikiki...Kak aku kata lawok gila rupe aku jatuh.hikhik.Ini semua angkara kucing la...Sakit owh..Aku terjun tembok. adehh...Ape ingat aku ni stuntman ke? hamekkk...haha...Pasni kalau ada uji bakat nk jadi stuntwoman kompom aku pergi.................kahkah...

Jimmy ngn bobo nye pasal la..Yang diorg gi masuk blakang umah wak tu kenapa....Nak masuk ikut pagar, pagar kunci..Nak tak nak kena la panjat tembok yg agak tinggi tu...ada la 6 kaki tingginya mcm training askar-askar tu..kahkah..Haddoi..ni la pasal, cucu cicit tok janggut terlebih prasan power...Jatuh ingat kebal ke? kan dah tak pasal.......kikiki....

Jimmy dapat tangkap dek kakak aku...Bobo terlepas ke mana tak tau la...Yang haku ape dapat? Dapat makan batu...hahahaha...


luka sikit + bengkak & lebam kebabom kat kaki aku ni..kikiki...kak suh tuam dgn gel sejuk tu...:)

ni lagi best,,,,luka+bengkak kat tapak tangan...best...kak dh letak minyak gamat....:)


***

ada 1 story nk cte pasal kucing ni...



Di satu petang, aku kak ngn abg ipar nak main badminton..tiba-tiba terdengar kucing mengiauu dr atas pokok..jengjengjeng....napok tak tu?kesian anok kucim ni...pandai panjat tp dok reti nok turun...


disebabkan kesian, aku cuba la nak tolong kucim ni...aku hulurkan raket konon2 kucim tu paham la maksud aku..hihih...mundar mandir kucim tu....agaknya tak berani dia..atau barangkali tak yakin dgn cara aku nk selamatkan dia...:)


boleh tahan becak la ketiak ni layan anak kucim ni...last skali bang ipar ckp dia nak tolak kucim ni guna raket...pastu aku sambut...hihi...:)


comel jugak kucim ni....hehe...selamat dah dia...:)
harap2 dia tak panjat pokok dahla...











p/s : hehe...meow nye pasal kan,apa pun sanggup bro.lu tau ape?kikiki...Dengan itu, aku harap esok pagi bobo balik rumah....besar harapan aku tu...Balik la rumah bobo.................................:(





















1 comment:

  1. Haa.. bobo g deting laaaa.. bobo balik cepat!!! ;p

    ReplyDelete