Thursday, 7 February 2013

Blessing of The Moment



Bismillah...


26hb Januari 2013

Mini pelamin ni mak aku punye keje. tiba-tiba balik umah je dah siap.ikutkan aku, rilek je duk atas lantai.hihi.tq mommy.Much LOVE!

Rombongan cik kiah dah sampai. Katanya 6 kereta, tapi dengan ajaibnya dah jadi 12 kereta. Terkezut mak jemah. Nasib baik mak kite masak banyakkkk uolss....kalau tak....:(

Papepun makan dulu lah...Mak kite masak daging kurma, ayam goreng, udang pedas, kerabu sare, sambal belacan, acar timun bla..bla...kuih muih manisan dan air sirap.

Yang pakai brooch kat tudung tu makcik aku (adik mak aku). Yang tersenyum happy tu mak aku..:)

Simple je dari aku utk dia....PINK? baru lah jambu...ade aku kesah?hahaha
-Towel
-Buku
-Kain baju melayu (utk nikah tp dh xjd)
-Kek tiramisu (kak ayu yg buat kn..tq kakak ku)
-Buah-buahan

Dari dia utk aku. Hijau temanya.thnx dotdot!
-Cincin
-Towel
-Kain pasang (utk nikah)
-Buah-buahan
-Manisan 





*******

oh men sape ni...gilak neves..kikii..gigil2 tgn aku mak hayam..


:)

Tengok aku konfius nak salam...sebab dah tercium tangan anak buah la mak jemah...kelass tak!hahaha....Nampak tak gambar no.2 tu ada makcik tu tgh gelak?hihi..Dia sound sbb aku salam dia 2x..kahkahkah....

MA+MAK


******

kepada sesiapa yang terasa, aku minta maaf...


p/s :  Thankyou utk famly aku.abah ma kak ayu kak ana serta abang arjuna abg khafidz  sedara mara,nenek dan semua lah.....Tak lupa, utk fmly pakcik sarip jugak,sudi dtg dr jauh...
Dan.....Al Fatihah utk arwah abang...:(








Doakan jodoh kami berpanjangan..In Shaa Allah....Ameen Allahumma Ameen...



















9 comments:

  1. Setia Hujung Nyawa eh eh .. Tahniah. Menghitung hari bahagia ni..... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..episod last td...mekasih kak...In Shaa Allah...

      Delete
  2. tahniah ain..he..he..hope bhgia smpai ke akhr hayat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nad...hehe...harapnya begitulah..:)

      Delete
  3. tahniah ain, selamat melayari alam pertunangan ok.
    akak dulu kalo nebes mesti akan sjd mcm ain, salam ngn org dua kali pun tak perasan..
    cantik la pelamin..simple je,,,

    ReplyDelete
  4. tahniah ain...!!! wahh org ke bape dkt a4 nak kawin hehehe...

    ReplyDelete
  5. Tahniah sya doa kan kebahagian siti nurul ain sampai keakhiq. Hayat. Kenduri jgn lupa jemput ......
    From penang

    ReplyDelete